Het Nintendo Collectie Systeem is in feite voor iedereen bedoeld die een goed gevoel krijgt van Nintendo games en dat zijn simpelweg enorm veel mensen. Maar het begint allemaal bij fans van Nintendo!


Nintendo fans van weleer

Misschien heb je in het verleden op een oudere Nintendo console zoals de Nintendo Entertainment System, de Nintendo 64, of de Nintendo Gamecube gegamed. Maar ben je net zoals zoveel anderen je connectie met games kwijt geraakt. Misschien heb je je oude console en collectie zelfs nog.

Of dat nu door je privé leven, je werk of een andere situatie is gekomen, dat maakt eigenlijk niets uit. Want vrij zeker ben jij diep van binnen nog steeds een Nintendo fan! Als er 1 ding is wat Nintendo met haar consoles en games doet is het je raken en dat blijft toch altijd op een bepaalde manier hangen. Het is een onverklaarbare vorm van magie.

De consoles en games van Nintendo dat zijn twee van de voornaamste onderdelen van het Nintendo Collectie Systeem.

Maar ook JIJ bent een onmisbaar deel!


Voor én door Nintendo fans

Voor de goede orde is NintendoReportes dit systeem begonnen met 1 strekking; Nintendo voor én door Nintendo fans! Iedere inbreng die jij als fan kunt hebben omtrent games kan andere helpen. Maar het kan voor jou een vorm van uitlaat voor die passie / emotie bieden.

Het belang van fans

Jouw passie en inbreng over Nintendo games van vroeger kan mensen die dat tijdperk aan games niet mee hebben gemaakt er mee bekend maken en een hele nieuwe wereld voor ze openen. Ook al heb je misschien geen collectie meer, je kunt nog steeds laten horen wat jij vond en nu vindt van games van Nintendo.

Wat je daaraan tijd kan en wil spenderen is geheel aan jou natuurlijk. Wij kunnen alleen ons beste beentje voor zetten en een systeem maken wat het voor jou zo makkelijk mogelijk maakt om dat te doen.


De toekomst van het Nintendo Collectie Systeem voor Nintendo fans

We denken dat we met het Nintendo Collectie Systeem al voor een aanzienlijk deel, een snel en praktisch systeem gerealiseerd hebben, maar we zijn zeker nog niet klaar met het ontwikkelen. Het systeem moet fans van over de hele wereld samenbrengen of het nu gaat omtrent het delen van collecties, favorieten en verlanglijsten of het kunnen matchmaken, kopen of verkopen van Nintendo games.

Daarin zijn alle Nintendo fans simpelweg belangrijk, jullie zijn onze drijfveer en elkaars Nintendo familie!
Help jij ons mee om van het Nintendo Collectie System een succes te maken?