Niet iedere Nintendo fan is (nog steeds) een gamer, niet iedere Nintendo gamer is (nog steeds) een verzamelaar. Maar god wat zijn er veel Nintendo verzamelaars over de wereld. Persoonlijk mag ik me denk ik ook wel tot jullie rekenen. Maar er zijn vast mensen met grotere Nintendo collecties dan die van mij. Maar daar gaat het niet om.

Hoe veel werk is het wel niet om als verzamelaar je volledige collectie inzichtelijk te houden? Heb je bijvoorbeeld al ooit een game dubbel besteld of altijd gedacht een game in je collectie gehad te hebben … maar dat bleek toch niet zo toen je je collectie na hebt gelopen. Allemaal situaties die we met het Nintendo Collectie Systeem uit de wereld willen verhelpen!


Per systeem

Als je naar tal van gaming rooms en verzamelingen kijkt dan valt je 1 ding altijd op. Alles zit vaak per categorie of beter per systeem verdeeld. Goh verassing, dat is bij het Nintendo Collectie Systeem dus ook het geval. Je krijgt een duidelijke en mooie weergaves van je volledige collectie. Of het nu om Nintendo Entertainment System (NES) games of om Nintendo Switch (NSW) games gaat.


Filteren

Even terugkomen op het eerdere voorbeeld. Wat als je wilt weten of je een bepaalde game wel of niet hebt. Nou daarvoor hebben wij supersnelle filters toegevoegd. Je kunt namelijk per systeem filteren als je dat wilt. Maar je kunt ook globaal door heel je collectie zoeken. Dus stel je hebt Mario titels op NES, SNES, GB, N64 en Nintendo Switch. Dan krijg je na het globaal filteren op Mario alle titels met Mario in de titel.


Sorteren

Op dit moment kun je nog niet echt sorteren in je collectie. Heel simpel gezegd alles wordt alfabetisch gesorteerd per systeem. Maar omdat we weten dat verzamelaars soms collecties anders gesorteerd willen zien zullen we ook opties uitrollen om te sorteren op releasedatum want doorgaans hebben we die data toch al.


Mogen wij je op het gebied van Nintendo games verzamelen helpen om dat digitaal te doen? Jij bepaalt verder zelf in hoeverre je je collectie wilt delen met anderen. Want wij snappen dat niet iedere verzamelaar er zomaar op zit te wachten om aan te geven open en bloot wat ze bezitten ook met op veiligheid.